Sevgilinin söylediklerine takılmak

Kızla aynı sınıftayım zaten ilk o açıldı da ilgi gösterdikçe değişti

Valla tek buna aşık olmuşum gibi hissettim hocam,en iyisi ayrılmak gibi duruyor

Ne demek istedi hocam?

Hani senin bu dediğin şey var ya normal akıllı bir insanın demeyeceği bir şey arkadaşta kız kardeşin yaşasın o zaman nasıl bir şey olduğunu gör tarzında anlam kurmak istemiş.

Hani senin bu dediğin şey var ya normal akıllı bir insanın demeyeceği bir şey arkadaşta kız kardeşin yaşasın o zaman nasıl bir şey olduğunu gör tarzında anlam kurmak istemiş.

Hocam arkadaşa da dedim. Keko sevip eziyet çekmek isteyen kızlar bunları yaşıyorlar zaten. Bu arada ünlem koymayı unutmuşum.

@Ahmetty ayrılmak sana hiçbir şey kazandırmaz. En kolay yolu tercih edip probleminden kaçıyorsun. Problemi çözmeyi öğrenmemiş olacaksın ve aynısı tekrar başına gelecek.

@Ahmetty ayrılmak sana hiçbir şey kazandırmaz. En kolay yolu tercih edip probleminden kaçıyorsun. Problemi çözmeyi öğrenmemiş olacaksın ve aynısı tekrar başına gelecek.
Hocam bu ve benzer konulardan çözmeyi denedim zaten ama ya ben salağım ya kız anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…