Ne yapsın adam sevgilisi var diye vaz mı geçsin? Yukarıdaki agresif dostum bu konuyu bu kadar ahlak meselesi gibi görme. Birisi var diye açılamasın mı bu adam yani?
Ahlak meselesi değil de bana yapıldığını düşününce sinirlerim hopladı. Size yapılsa ne düşünürdünüz? Ayrıca birine rahatsızlık veriyorsam özür dilerim.
Empati yapmak gerek, senin sevgilini biri sevebilir ama bu karşılıksız olur (genelde). En nihayetinde açılan kişinin de hisleri var dostum. Anlayış göstermek lazım.
Direkt unut kafanı başka yöne çevir ve yoluna bak. Azıcık saygın varsa o kıza yapman gereken tek şey bu. Senin kız arkadaşına aynısı yapılsa nasıl hissedersin öyle düşün. Evet hoşlanmış olabilirsin bunda sorun yok ama bu hoşlantını hemen söndürmelisin. Doğru değil çünkü.
Vazgeçmesin diyorsunuz da, aynısını size yapsalar hiç sessiz kalacağınızı sanmıyorum. Burda böyle konuşuyorsunuz ama o işler başınıza gelince düşünceniz aynı olmuyor.