Sevgiliye çok fazla bağlanmak

Suxap0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 aydır sevgiliyiz ve çok fazla bağlandığımı düşünüyorum kıza karşı. Yazmadan duramıyorum, ufak bir tartışmada kafaya takıp saatlerce üzgün kalabiliyorum. Ama onun şu sıralar fazla umurunda olmadığımı fark etmeye başladım. Sizce bu durumun içinden nasıl çıkarım? Yaşanmışlıkları olan ya da tavsiyede bulunacak olan olursa çok sevinirim. Eski ben olmak istiyorum.

Arkadaşlar 2 aydır sevgiliyiz ve çok fazla bağlandığımı düşünüyorum kıza karşı. Yazmadan duramıyorum, ufak bir tartışmada kafaya takıp saatlerce üzgün kalabiliyorum. Ama onun şu sıralar fazla umurunda olmadığımı fark etmeye başladım. Sizce bu durumun içinden nasıl çıkarım? Yaşanmışlıkları olan ya da tavsiyede bulunacak olan olursa çok sevinirim. Eski ben olmak istiyorum.
İlişkide çok verirsek çok alacağımız beklentisine giriyoruz hata yapıyoruz. Sınırlarından ve duruşundan kimse için ödün verme. Ayrılacak kadar büyük bir durum olduğunu sanmıyorum kızı kendine bağlaman gerekiyor diye düşünüyorum. 1 gün hediye alıp sıcak davran 2 gün buz gibi davran arama ya da sorma gibi gibi sıcak soğuk oyunları oynayarak kendine bağlamaya çalışabilirsin. Ama şu var karşındaki kişi gerçekten de senin yanında her hâlukârda olacaksa çok yakın davrandığında da soğuk davrandığında da belli eder kendini zaten. Bir noktada da sıcak-soğuk oyunları felan bir yere kadar yani. Sonrasında ilişkiyi sürdürülebilir kılan etkenler giriyor zaten devreye saygı ve sadakat gibi mesela diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı