Sevgiliye ne hediye alınmalı?

EmirSrky

Hectopat
Daha fazla  
Kız arkadaşıma hediye alacağım, 14 Şubat yaklaşıyor ve 21 Şubat'ta da doğum günü var. Evet bu konuda biraz bahtsızım ama canı sağ olsun. Sizce hem sevgililer gününe hem doğum gününe ne alabilirim? Sevgililer günü için ikimize özel sweat falan düşündüm. Pandora gibi pahalı hediyeler önermeyin eski sevgilime 30 bin TL'den fazla harcama yaptım ve beni terk etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık ilişkim 2 gün önce tamamen sonlandı, ama ikimize göre de maddi hediyeler tamamen gösteriş içindi bizde. Maddi hediyeler yerine maneviyatı yüksek olabilecek hediyeleri tercih et, sweat vesaire boş iş. Git kendin pinterestten araştır el yapımı bir şeyler yap, eğer ayrılmasaydık ben şunları yapacaktım;

Tabii bunlara ek olarak ayrı hediyeler de alacaktım, kulplu bardak alıp onu çıkmayacak bir boyayla boyayacaktım fakat olmadı:)

Yarın umurunda bile olmayacak böyle hediyeler, sık kullanacağı ve kullanırken seni düşünebileceği ucuz yollu bir şey almalısın. Bana motoruma katlanır plaka almış mesela harika bir hediye.

Kız için sınıfta derslerde kullanabileceği güzel bir ayna olabilir, motoru varsa jant şeridi, sticker olabilir, Bershka, Pullbear'dan sweatshirt olabilir, yine Bershka'dan güzel bir kolye, bileklik seti olabilir...

Liste uzar gider sık kullanacağı bir şeyler al.

2 yıllık ilişkim 2 gün önce tamamen sonlandı, ama ikimize göre de maddi hediyeler tamamen gösteriş içindi bizde. Maddi hediyeler yerine maneviyatı yüksek olabilecek hediyeleri tercih et, sweat vesaire boş iş. Git kendin pinterestten araştır el yapımı bir şeyler yap, eğer ayrılmasaydık ben şunları yapacaktım;

Tabii bunlara ek olarak ayrı hediyeler de alacaktım, kulplu bardak alıp onu çıkmayacak bir boyayla boyayacaktım fakat olmadı:)

Sana bir şey diyeyim, ben bunu o eski ilişkimde yapmıştım ve yeniden mantıklı geldi hatta fotolu defter yaptırayım?

Yarın umurunda bile olmayacak böyle hediyeler, sık kullanacağı ve kullanırken seni düşünebileceği ucuz yollu bir şey almalısın. Bana motoruma katlanır plaka almış mesela harika bir hediye.

Kız için sınıfta derslerde kullanabileceği güzel bir ayna olabilir, motoru varsa jant şeridi, sticker olabilir, Bershka, Pullbear'dan sweatshirt olabilir, yine Bershka'dan güzel bir kolye, bileklik seti olabilir...

Liste uzar gider sık kullanacağı bir şeyler al.

Aslında haklısın ama alırken de çok ucuz olmasın, kendisi bir şey demez ama bir kız çevresi var anlatamam

Anlamadım

Kızak hocam işte beğenir bence malum kış İstanbul'da iseniz bilemem.

Siz kazık yazınca olay çok farklı yere gitti 😁. Yer Adıyaman

Üniversitede uzaktan ilişkiye geçtik, yanlış tercihler yapılıp, yanlış kişilere yanlış zamanlarda önem verildi. Ayrılmak zorunda kaldık.

Geçmiş olsun hocam, bizimki de aynısı. Ankaradaydık ben Adıyaman'a geçtim mecburi. Uzak ilişkiyle devam ettik neymiş ben çok kıskanıyormuşum ayrıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı