Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 30 Kasım 2021 #81 enesxq dedi: Bugün arkadaşı geldi ve bana dedi ki o senle temas etmek istiyor ama utanıyor falan ben de aynı şekilde biraz vicdanlı olduğum için çok temas edemiyorum, en fazla sarıldım yani o da haftada bir falan. Nasıl daha fazla temas edebilirim? Genişletmek için tıkla... Yani kız haklı. Senin niyet pek iyi durmuyor yeni yeni sevgili olmuş birine göre...
enesxq dedi: Bugün arkadaşı geldi ve bana dedi ki o senle temas etmek istiyor ama utanıyor falan ben de aynı şekilde biraz vicdanlı olduğum için çok temas edemiyorum, en fazla sarıldım yani o da haftada bir falan. Nasıl daha fazla temas edebilirim? Genişletmek için tıkla... Yani kız haklı. Senin niyet pek iyi durmuyor yeni yeni sevgili olmuş birine göre...
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.179 Makaleler 1 Çözümler 42 30 Kasım 2021 #82 Hocam aç bir romantik muzik sonra elinden tut bu kadar zor olmamalı. Keşke benim de sevgilim olsa da sarılsam elini tutsam ayyyş düşünmesi bile güzel
Hocam aç bir romantik muzik sonra elinden tut bu kadar zor olmamalı. Keşke benim de sevgilim olsa da sarılsam elini tutsam ayyyş düşünmesi bile güzel