aucvcauc Kilopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GS70 STEALTH PRO 6QE Core i7 6700hq GTX 970M Cinsiyet Erkek Meslek Makine ve Otomotiv Mühendisi 17 Mart 2023 #1 Arkadaşlar yeni sevgilimle doğum gününü birlikte dışarıda baş başa geçireceğiz. (İstanbuldayız) Böyle bir durumda nereye gitsek ne yapsak önerilerinizi bekliyorum aklım durmuş durumda şu anda. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
Arkadaşlar yeni sevgilimle doğum gününü birlikte dışarıda baş başa geçireceğiz. (İstanbuldayız) Böyle bir durumda nereye gitsek ne yapsak önerilerinizi bekliyorum aklım durmuş durumda şu anda.
B bbiwy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 59 17 Mart 2023 #2 Kaç yaşındasınız, öğrenci misiniz? Nasıl bir mekan arıyorsunuz?
aucvcauc Kilopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GS70 STEALTH PRO 6QE Core i7 6700hq GTX 970M Cinsiyet Erkek Meslek Makine ve Otomotiv Mühendisi 17 Mart 2023 #3 bbiwy dedi: Kaç yaşındasınız, öğrenci misiniz? Nasıl bir mekan arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayız ikimizde aynı okulda öğrenciyiz Şuan için aklımda Kadıköy-ViktorLevi var ama başka neresi olabilir bilmiyorum
bbiwy dedi: Kaç yaşındasınız, öğrenci misiniz? Nasıl bir mekan arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 23 yaşındayız ikimizde aynı okulda öğrenciyiz Şuan için aklımda Kadıköy-ViktorLevi var ama başka neresi olabilir bilmiyorum
B bbiwy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 59 17 Mart 2023 #4 aucvcauc dedi: 23 yaşındayız ikimizde aynı okulda öğrenciyiz Şu an için aklımda Kadıköy-ViktorLevi var ama başka neresi olabilir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çok fazla cüzdan yakmamaya bak. İstiklal Caddesi'nde veya Kule Dibi'nde bir kafe yeter size bence. Pierre Loti'de kahvede olabilir.
aucvcauc dedi: 23 yaşındayız ikimizde aynı okulda öğrenciyiz Şu an için aklımda Kadıköy-ViktorLevi var ama başka neresi olabilir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çok fazla cüzdan yakmamaya bak. İstiklal Caddesi'nde veya Kule Dibi'nde bir kafe yeter size bence. Pierre Loti'de kahvede olabilir.