Sevgiliyle yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hyacinthus

Decapat
Yer
St. Petersburg/Rusya Federasyonu
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum sevgilimde Muğla'da yaşıyor. Biz bu sene paramızı falan biriktirdik İzmir'de ev bakmaya başladık. Onun ailesiyle kendi ailem tanıştı, beni de onun ailesi tanıyor ve seviyor. Onun ailesi bu konuya izin veriyor ama benim babam vermiyor. Aranızda evlenmeden sevgiliyle eve çıkan ve bunu ailesine kabul ettirebilen var mı? Varsa nasıl yaptınız ne dediniz?

Dünyada sevgiye yer yok hele Türkiye'de sevgiliyle eve çıkmak namussuzluk olarak görülür.

Neden babanız izin vermiyor?
Genelde kız babaları izin vermez. .

Onun ailesi müslüman değil ve beni tanıdıkları ve güvendikleri için hiç zorlanmadım. Zaten sevgilimle neredeyse 4. yılım. Ama benim babam ampul amcalar gibi olmaya başladı iyice buna da evlenmeden olmaz diyor kafayı yemek üzereyim.

Bende senin gibi durumdayım, onun annesiyle benim ailem biraz karşılardı ama ara düzeldi biraz. Yaşımız daha genç olduğundan dolayı şu an bazı hayaller kuruyoruz aynı sizin de düşündüğünüz gibi. Ne kadar çok iyi davranış sergilerse, babanın gözünde değeri olur. Babaların düşüncesi genelde "Daha neler geçecek hayatından daha birbirinizi görmemişsiniz sevgililik mi olur böyle?" gibi cümleler kurarlar. Yanlış aslında, bu yüzden senin sorunun da herkes gibi bir sorun. Ama dediğim gibi, sevgilin ne kadar çok babanın gözüne girerse o kadar çok artacaktır değeri. Ve sakın kavgalı olduğunuz zaman da ailene tek bir kelime yansıtma. 100 tane elmanın olduğunu düşün, bir anda 99 tanesi çürür. 1 tanesi de aralarında gider. Anladın işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…