Sevilen birine nasıl açılmak gerekir?

Dilan3553

Centipat
Ben yazarsam ara sıra konuşuyoruz, arkadaşım değil. Sevgilisinden yeni ayrıldı ve ortak arkadaşımız var o benden hoşlanıyordu. Hoşlandığım kişi de bunu biliyordu. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş kaçtı?

@Dilan3553 gidip hoşlandığını belirtebilirsin.

Sevgilisinden yeni ayrılan insanlar bazen intikam amacıyla başkalarının duygularını hiçe sayarak sevgiliymiş gibi yapabiliyorlar. Yani belki sana evet diyecek ama aslında aklı diğer kişide kalacak ve o kişiyi kıskandırmak için seni kullanacak. Eskisi yeşil ışık yakınca senden ayrılıp ona gidecek.
Bence şimdi doğru zaman değil ama sen doğru zaman olduğunu düşünüyorsan yüz yüze iken "ben senden hoşlanıyorum" diyebilirsin. Bazı insanlar bunu diyen kişiyle dalga geçer ama öyle bir durum olursa bile umursama. Seni sevmek zorunda değil ama dalga geçmesi de gerekmez. Burada daha önce reddedildiği için kötü hisseden üyeler oldu ona istinaden söyledim.

Sevgilisinden yeni ayrılan insanlar bazen intikam amacıyla başkalarının duygularını hiçe sayarak sevgiliymiş gibi yapabiliyorlar.
Öyle insanlar olmaz olsun ya. Çok sinir bozucular.

@Dilan3553 rica ederiz. Olan bitenden bizi haberdar edersin.

Ona hoşlandığımı şuan söylersem reddeder. Nasıl ona daha çok yaklaşabilirim?

@Dilan3553 onun sevdiği konular hakkında konuşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…