Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 21 Mart 2023 #1 Mesela sevdigim bir arkadasimla kusersem veya giderse diye cok korkuyorum. 2 aylik sanal arkadasim var. Numarasini da aldim ama bir gun giderse diye korkuyorum. Sanki dunyanin sonu olacak gibi geliyor. Yardim eder misiniz?
Mesela sevdigim bir arkadasimla kusersem veya giderse diye cok korkuyorum. 2 aylik sanal arkadasim var. Numarasini da aldim ama bir gun giderse diye korkuyorum. Sanki dunyanin sonu olacak gibi geliyor. Yardim eder misiniz?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 21 Mart 2023 #2 Herkes bir gün gidecek zaten. Onun olmadığı günlere değil, onun olduğu günleri dolu dolu geçirmeye bakın.
Herkes bir gün gidecek zaten. Onun olmadığı günlere değil, onun olduğu günleri dolu dolu geçirmeye bakın.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 21 Mart 2023 #3 Zamanla kimse umrunda olmuyor ve yalnızlığın hepsinden iyi olduğunu anlıyorsun. Akışına bırak.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 22 Mart 2023 #4 Vito S dedi: Zamanla kimse umrunda olmuyor ve yalnızlığın hepsinden iyi olduğunu anlıyorsun. Akışına bırak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanla hocam
Vito S dedi: Zamanla kimse umrunda olmuyor ve yalnızlığın hepsinden iyi olduğunu anlıyorsun. Akışına bırak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zamanla hocam
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 22 Mart 2023 #5 Hank J Wimbleton dedi: Ne kadar zamanla hocam Genişletmek için tıkla... İnsanların bencil olduklarını anladığınız an.
Hank J Wimbleton dedi: Ne kadar zamanla hocam Genişletmek için tıkla... İnsanların bencil olduklarını anladığınız an.