KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2022 #11 Kızı boşver spora başla.
A AfacanOyunda Femtopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 51 22 Aralık 2022 #12 KaanPasha dedi: Kızı boşver spora başla. Genişletmek için tıkla... Bugün spordan geldim zaten ama hayatımda çok bir şeyi değiştirmedi spora başlamak.
KaanPasha dedi: Kızı boşver spora başla. Genişletmek için tıkla... Bugün spordan geldim zaten ama hayatımda çok bir şeyi değiştirmedi spora başlamak.
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 23 Aralık 2022 #13 kaleci var diye gol mü atmayalım.
KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2022 #14 AfacanOyunda dedi: Bugün spordan geldim zaten ama hayatımda çok bir şeyi değiştirmedi spora başlamak. Genişletmek için tıkla... Başkan ne hissettiğini anlayabiliyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik ama sen kendine odaklan. Bu hayatta en çok bi kızı değil kendini sev.
AfacanOyunda dedi: Bugün spordan geldim zaten ama hayatımda çok bir şeyi değiştirmedi spora başlamak. Genişletmek için tıkla... Başkan ne hissettiğini anlayabiliyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik ama sen kendine odaklan. Bu hayatta en çok bi kızı değil kendini sev.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Aralık 2022 #15 Bi 5 yıl daha bekle bakalım afacan.