Sevilen nesne zarar görünce olay nasıl unutulur?

Seni öldürmeyen şey seni güçlendirir. Her olaydan pozitif bir şey çıkarmaya çalış, bu kafada olduğun zaman stresi kendi avantajına kullanıyorsun. Stres; insanı geliştirir, güçlendirir ve harekete geçirir. Stresten kurtulamazsın zaten.

Anladım üzüldün, biraz mantıklı ol ve yenisini alabiliyorsan üzülme.

Bilmem ki gece gece keyfim kaçtı en iyisi gözlerimi yumup uyumaya çalışacağım Allah kimsenin başına vermesin üstüne çok döktüm keşke peçete ye dökseydim ah akılsız kafam ah.

O kadar sinirlendim ki olayı unutmak için hocaların verdiği ödevleri 1, 5 saatte bitirdim.

Olayı unutmaya çalışmak seni daha çok üzecek çünkü olayı unutman mümkün değil.

2 dakika kaybolunca aradığım kulaklığım bugün beni terk etti cuma gecesi Allah'ım bana sabır ver.

Tavsiyede bulunmayacaksan boşuna mesaj yazma. Senin derdin ve ne kadar üzüldüğün kimsenin umurunda değil.

Herkesin neye ne kadar üzüldüğü farklıdır, kimisi basit olaylar yüzünden depresyona bile girebilirken kimisi başına ağır olaylar gelse bile çok etkilenmez. Bu ayrımı yapamayan, göremeyen birisi yaşamasın zaten, böyle aptallık olamaz.

Sırf ufacık bir şeye üzülebiliyor diye üzülsün mü yani? Anlıyorum. Böyle yaşamaya devam edin siz. Gelecekte yine pişman olacak sizsiniz zaten.
Muhtemelen 14-15 yaşında bazı şeyleri yeni yeni kavrayan bir çocuğa ufacık bir meseleyi sorun haline getirmeyi normalleştirin, devam böyle. Özgüven de kalmasın, hayata karşı duruş gücü de kalmasın... Ot hibi hassas, her rüzgarda sallanan bireyler çoğalsın. Sonra da hep beraber "Ne olacak halimiz?" diye ağlarsınız.

Boş ver tartışmayın olan oldu artık ne yapalım zaten terk edilmiş çürük bina gibiyim iyi geceler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…