Sevilen Türk dizileri

Çarşaf gibi uzatıyorlar suyu çıktı artık onun. Her 20 bölümde bir kriz oluyor.
Arka Sokaklar bir ara sanki final olmuştu. Sonra gene başlamışlardı. Mantık hatalarını saymazsak polisiye dizisi için aşırı kötü sayılmaz. Ama doğru dediğiniz. Senaryo bozuluyor genelde dizilerde uzayınca.

Ülkenin en çok kendini tekrar eden dizisidir. Bir yerlerden zorlama olduğunu düşünüyorum bitirmeyin diye. Akla hayale sığmayacak her türlü olay bu dizide oldu 550 bölümde herhalde.

Arka sokaklar (350. bölüme kadar falan), ezel, kurtlar vadisi ilk 97, kırmızı oda, içerde, hekimoğlu, akasya durağı.

Ezel bana göre en iyisidir. Onun dışında Kurtlar Vadisi, Kuzey Güney, Behzat. Ç. Suskunlar.

Ülkenin en çok kendini tekrar eden dizisidir. Bir yerlerden zorlama olduğunu düşünüyorum bitirmeyin diye. Akla hayale sığmayacak her türlü olay bu dizide oldu 550 bölümde herhalde.
Daha fazla oldu. Ama yorumlarına bakıyorum hala seveni çok fazla ve hala reytingleri yeterli nasıl oluyorsa. Yani bu dizi bitmeyecek diye düşünüyorum kendini tekrar eden senaryoları sunuyorlar insanlara, ve insanlar da severek izliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…