Sevilmiyorum

Makaleler
4
Yer
Klavye Başı
Daha fazla  
Meslek
KarBay Elektronik Sahibi
Merhaba. Arkadaş ortamı, dışarıdaki ortam, sanal alemde bile sevilmiyorum. Okulda sadece 2 tane arkadaşım var. Ailem seviyor sadece ailede. Neden olabilir bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlara gidip sor "Benim neyimi, hangi davranışımı, huyumu sevmiyorsunuz?" diye. Ben şahsen ilk defa görüyorum, çevrendekilerin seni sevmediğini nasıl bilebilirim?
Bir insandan nefret etsen de yüzüne senin şu huyun şöyle demezler, şahidi benim kaç kere sormuşluğum var hiç kimse bir şey söylemiyor.
Merhaba. Arkadaş ortamı, dışarıdaki ortam, sanal alemde bile sevilmiyorum. Okulda sadece 2 tane arkadaşım var. Ailem seviyor sadece ailede. Neden olabilir bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Kimse için kendini düzeltmeyi deneme, ben de sevilmiyorum seninle aynı durumdayım ama bir süre sonra alışıyorsun desem yalnış olur, bir süre sonra umursamamaya başlıyorsun, önemli olan senin kendini değiştirmen değil önemli olan seni sen olduğun için sevmeleri dostum.

Ben seni seviyorum

Tam bir stres topu gibisin reis rahatladım sayende

Ne isen o ol, saygı adına, sevgi adına kendi benliğini bırakma. Sorunlar, stresler, üzüntüler ve sahtelikler en yakın bildiğin insanlardan gelir. Sevilmek ve kabul görmek tatmin edici duygudur beraberliğinde insanı dirhem dirhem parçalayan duygudur da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…