Steam Seviye hızlıca nasıl yükseltilir?

Buzdolabi

Hectopat
Arkadaşlar seviyem uzundur aynı. Nasıl seviyemi hızlı bir şekilde yükseltebilirim? Ne yaparak yükseldiğini bilmiyorum.

Steam level botları var internette, csgo, tf2 gibi keyler veya gemler verince sana belli bir sayıda set veriyor keyin fiyatına göre ya da daha uygun oluyor mu bilmiyorum fakat internette level satanlar var aynı işlemi yapıyor fakat daha uygun olabiliyor ve 1 hafta beklememiş oluyorsunuz ya da en ucuz kartları gösteren rehberler vardı, onlara bakın.

Kart kas ve birleştir. Bir oyun 10 kart istiyorsa 4 5 kart düşürülebilir. Kalan kartlar en fazla 5 6 tl tutar. (Pahalı bir oyun değil ise) böyle böyle baya seviye artar.

Arkadaşlar seviyem uzundur aynı. Nasıl seviyemi hızlı bir şekilde yükseltebilirim? Ne yaparak yükseldiğini bilmiyorum.

35TL ile yaklaşık 20 seviye atlayabilirsiniz. Seviye botlarıyla TF2 anahtarı takasında bayağı bir level atlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…