Seviye kasmalı oyun önerisi

zoin

Hectopat
Selam arkadaşlar, hep böyle kasmalı edinmeli oyunları çok seviyorum o zamanlara denk gelemedim ama Metin2 ve Knight Online zamanları olsaydı en zengin en çok kasılan kişi ben olabilirdim her neyse bahsettiğim gibi Metin2, Knight Online ve Minecraft (faction, skyblock, Survival gibi) kasmalı bir oyun önerir misiniz? Hatta olursa gerçek hayatta item satış yapabileceğim kadar aktif bir oyun olsun.

Selam arkadaşlar, hep böyle kasmalı edinmeli oyunları çok seviyorum o zamanlara denk gelemedim ama Metin2 ve Knight Online zamanları olsaydı en zengin en çok kasılan kişi ben olabilirdim her neyse bahsettiğim gibi Metin2, Knight Online ve Minecraft (faction, skyblock, Survival gibi) kasmalı bir oyun önerir misiniz? Hatta olursa gerçek hayatta item satış yapabileceğim kadar aktif bir oyun olsun.
Metin2 hala canlı bir şekilde oynanıyor gelebilirsin.
Güncel oyunlardan elden ring , lost ark , elder scrolls , black desert online , guild wars 2 falan olabilir.

Final Fantasy XIV öneririm.

Hayat gömmelik oyun istiyorsanız direk Genshin Impact, para yatırmadan 3 sene bile oynarsınız.

(Ha oyun iyi değil o ayrı konu.)

Final Fantasy.

Ama sen nasıl Metin2 döneminde denk gelmedin? 22 yaşında değil misin sen yahu? Ben bile oynuyordum Metin2 21 yaşındayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı