Steam Seviye nasıl kasılır?

Kart setleri satın alıp rozet işleyerek.

Bu site de rozet fiyatlarına bakmak için iyi:

En mantıklısı İtemsatış gibi sitelerden kart seti almak.
Bu siteden kaç seviye olduğunu girip, kaç seviye olmak istediğini yaz. Sana kaç adet kart seti lazım olduğunu belirtiyor.

Kaç set gerekiyorsa İtemsatış sitesinde "Level Boost" adı altında kart setleri satılıyor. Lazım olan kadarını satın al.

Örnek olarak ben 70 seviyeyim, 100 level olmak istediğimde ise 270 set gerekiyormuş.
1718812909856.png

Bu sistem de mevcut ama normal satın almaya göre çok pahalıya denk geliyor. Bu site dolara geçmeden önce, TL kurundayken mantıklıydı.

Kaç set gerekiyorsa İtemsatış sitesinde "Level Boost" adı altında kart setleri satılıyor. Lazım olan kadarını satın al.

Halihazırda işlediği bir rozetin kart setlerini tekrar satın alabilir, bunun için İtemsatış'tan aldığı setleri manuel olarak kontrol etmesi gerekiyor. Ek bilgi düşeyim dedim.

Kart setlerini direkt steamlevels.com üzerinden alırsa sistem otomatik olarak işlemediği rozetlerin kartını gönderiyor mesela, orada onu ayarlamışlar.

Halihazırda işlediği bir rozetin kart setlerini tekrar satın alabilir, bunun için İtemsatış'tan aldığı setleri manuel olarak kontrol etmesi gerekiyor. Ek bilgi düşeyim dedim.

Kart setlerini direkt steamlevels.com üzerinden alırsa sistem otomatik olarak işlemediği rozetlerin kartını gönderiyor mesela, orada onu ayarlamışlar.
Rozetin maksimum 5 seviyesi var. 5 kere tekrar alabilir. Örnek olarak:
1718813154862.png

Buda attığınız site üzerinden en ucuz CS 2 kartları olarak olduğunu düşürsek her 1 set yaklaşık olarak 10 TL yapıyor. 5 set olduğunda yine yaklaşık olarak 50 TL. İtemsatış sitesinde ise 10 seti 60 - 70 TL'ye satılıyor. Bence daha mantıklı. Belli müddet sonra ucuz kartlar daha pahalı gelecek, buda fiyatların daha da yükselmesine sebep olacak.

Teşekkür ederim

internet'den bakabilirsin bir oyunun başarımını kolayca kazanmak için.
Teşekkür ederim

En mantıklısı İtemsatış gibi sitelerden kart seti almak.
Bu siteden kaç seviye olduğunu girip, kaç seviye olmak istediğini yaz. Sana kaç adet kart seti lazım olduğunu belirtiyor.

Örnek olarak ben 70 seviyeyim, 100 level olmak istediğimde ise 270 set gerekiyormuş.
Eki Görüntüle 2226539

Bu sistem de mevcut ama normal satın almaya göre çok pahalıya denk geliyor. Bu site dolara geçmeden önce, TL kurundayken mantıklıydı.
Teşekkürler

Rozetin maksimum 5 seviyesi var. 5 kere tekrar alabilir. Örnek olarak:

Onu biliyorum tabii ki. Demek istediğim şey, kullanıcılar başka rozetleri işlemeye geçmeden önce mevcut rozetlerini seviye 5'e tamamlıyorlar genellikle. Sonradan Steam seviyesini daha da arttırmak isteyip İtemsatış gibi yerlerden random kart setleri satın alacaklarsa, aldıkları kart setlerini manuel olarak kontrol etmeliler çünkü daha önce işledikleri ve 5. seviyeye yükselttikleri bir rozetin kartlarını tekrar satın alıyor olabilirler.

Steamlevels vb. siteler işlenilen ve 5. seviyeye tamamlanan rozetleri kontrol edip ona göre kart setleri yolluyor. Tabii mesajın devamında dediğiniz gibi, biraz daha uğraşarak kart setleri daha ucuza getirilebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı