Steam Seviye nasıl yükseltilir?

Rozet özelliği bulunan oyunların rozetlerini işleyebilirsiniz. Bunun için eksik kartları tamamlamanız gerekiyor. Eksik kartları topluluk pazarı üzerinden alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.

genel olarak oyun almak ile oluyor diye biliyorum itemsatış tarzı sitelerde level boost satılıyor güvenlimidir ban yermisin bilemem bi bak istersen

Rozet özelliği bulunan oyunların rozetlerini işleyebilirsiniz. Bunun için eksik kartları tamamlamanız gerekiyor. Eksik kartları topluluk pazarı üzerinden alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.

Oyun içi başarımlardan mı bahsediyorsun hani kazandığımızda sağ altta çıkan Steam başarımlardından?

Bolca rozet işlemelisin tabii bunun maliyeti var mesela en 5 dolar attım hesaba bayağı işledim şu an 22 seveyim yani ucuz rozetler işle bolca.

Oyun içi başarımlardan mı bahsediyorsun hani kazandığımızda sağ altta çıkan Steam başarımlardından?

Oyun oynadıkça rozetler düşüyor. Bunları pazar üzerinde satabilir veya alabilirsin. Oyundan oyuna rozet sayısı değişir. 5 rozetlik bir oyunda 2-3 arası bir rozet alabilirsin maksimum, kalan 2 kartı pazardan alıp işlersin ve seviye atlamaya çalışırsın. En ucuz CS2 kartlarıydı, alıp işleyebilirsin.

Hayir. Profilinden seviye kismina gel asagida kartlar var bu kartlar oyun oynadikca duserler. Yeteri kadar kartin oldugunda oradan seviye atlamak icin kullanabilecegin yaziyor. Eger yeteri kadar kartlar dustuyse daha dusmeyecekse (orada yaziyor) gidip topluluk pazarindan ucreti mukabilinde satin alabilirsin. Dolar'dan evvel 50 liraya 17 level atlamistim.

Ayrica bir suru oyunda hala kart dusurebiliyorsan bir tane program var kesinlikle ban riski yok bunu calistirarak yeteri kadar karti dusurebilirsin (YouTube'da arastir).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı