Puan dükkanındaki puanları kullanarak ve kartları satın alıp toplayıp rozet işleyerek.Steam'de seviye nasıl atlanır? Şu an 5 levelim sadece para yatırarak mı level atlayabilirim?
Rozet özelliği bulunan oyunların rozetlerini işleyebilirsiniz. Bunun için eksik kartları tamamlamanız gerekiyor. Eksik kartları topluluk pazarı üzerinden alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.
Oyun içi başarımlardan mı bahsediyorsun hani kazandığımızda sağ altta çıkan Steam başarımlardından?
Bolca rozet işlemelisin tabii bunun maliyeti var mesela en 5 dolar attım hesaba bayağı işledim şu an 22 seveyim yani ucuz rozetler işle bolca.
Steam'de seviye nasıl atlanır? Şu an 5 levelim sadece para yatırarak mı level atlayabilirim?
Hayir. Profilinden seviye kismina gel asagida kartlar var bu kartlar oyun oynadikca duserler. Yeteri kadar kartin oldugunda oradan seviye atlamak icin kullanabilecegin yaziyor. Eger yeteri kadar kartlar dustuyse daha dusmeyecekse (orada yaziyor) gidip topluluk pazarindan ucreti mukabilinde satin alabilirsin. Dolar'dan evvel 50 liraya 17 level atlamistim.Oyun içi başarımlardan mı bahsediyorsun hani kazandığımızda sağ altta çıkan Steam başarımlardından?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.