Epic Games Seviyor musunuz?

Daha samimi geliyor. GTA V, FM 24, SimCity ücretsiz dağıtmıştı.
 
Önceden Steam seviyordum yani açıkçası hiçbiri benim firmam değil hangisi uygunsa oradan alırım yani seviyorum ama Steam pahalı olmasına rağmen arayüz vs daha önde bende.
 
Epic Games'in başlıca düzeltmesi gerek problemleri var aslında 2 platformda güzel ama Epic Games biraz daha sıkıntılı bir program çünkü bir oyun indirmek istediniz zaman oyunu sizin bilgisayarınıza indirirken aynı zamanda şifrelenmiş dosyları açıyor yani 3 işi tek bir anda yapıyor. O seferde hem yavaş iniyor hem bilgisayar gereksiz yoruluyor bu yüzden aslında kimse ısınamadı ama Steam'ın öyle bir problemi yok. Çok güzel optimize edilmiş bu yüzden ben de bilgisayarımı düşünerek Steam diyorum fakat arkadaşın dediği gibi Epic'te birçok oyun ucuz.
 
Cyberpunk 2077'yi Steam'den zamanında almadığım için Epic 'ten aldım. Bedava GTA V vererek oyunu hilecilerin ellerine teslim ettiler serverlar miting alanına döndü. Launcher tam bir rezalet, sisteme format atıp Epic Games'i yeniden kurunca mevcut oyun dosyalarını tanıtmak için Bill Gates ile mesai yapmak gerekiyor. Cloud sistemi sorunlu, daha önce Cloud ettim dediği halde format sonrası oyunu 6 ay önceki Save'den devam ettirdi. Ek olarak fiyat avantajı olsa da Steam topluluk pazarı ve oyunlardaki pazar sistemi CS2 aldığınızda pek çok oyunu zaman içinde cebinizden para çıkmadan almanıza yardımcı oluyor.
 
Gençler önemli olan oyun platformu değil, oyunu oynamanız. Açıp saatlerce sizi eğlendiren şey Steam veya Epic Games değil. Eğlendiğiniz kısım tam olarak oyunu oynadığınız an. Hangisinde daha ucuzsa onu alır geçersiniz veya Steam profilinizi iyileştirme amacınız varsa fazla para ödeme uğruna da olsa oradan alırsınız. Epic'in profil özelleştirme gibi bir imkanı yok. Bana göre bir oyun mağazasında olması gereken bir özellik de değil. Epic basitliğiyle daha ilgi çekicidir bana göre.

Tüm bunlara rağmen Steam bir babadır derim. Tamamen kişiseldir. "Steam babadır." desem de daha ucuzsa oyunu Epic'ten alırım. Yukarıda da dedim. Eğlendiren kısım oyun platformu değil, oyunun kendisi.
 
Steam varken tercih etmem. Ucuz oyun konusunda sevılebılır fakat Steam daha çok sarıyor kart koleksiyonu olsun XP kasma olsun. Epic'te öyle bir şey yok kupa var diye biliyorum o da sarmıyor.
 
Ucretsiz oyun ve uygun fiyatlari olmasa yuzune bakilmaz Epic’in. Rezil launcheri ile adami kanser ediyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…