Sevmediğin işi yapmak

kanteyO

Decapat
Daha fazla  
Selam benim bir abim var 16 yaşında lise 2 ama dersleri çok iyi değil oto tamire başladı bugün babamın isteğiyle ama nefret eder öylesine sevmez yani para verin yapmayacağı bir meslek sevmiyor yani ne yapması lazım şubatın son günü ayrılacağım diyor çünkü sevmediği bir meslektir ne yapması gerek?

Ders çalışıp sevdiği meslek için çabalamalıdır, başka ne yapmasını bekleyeceğiz? Yoksa hayatı boyunca o sevmediği mesleği yapmak zorunda kalabilir.

Aklını başına alıp okulunu bitirsin. Ama mesleği çok güzel dünyanın her yerinde ekmek yer.

Ben pamuk dijital baskıda çalışıyorum firma bizim firma ve yaptığım iş çok zor iş değil peygamber sabrı istiyor sadece bir de o işi sevmiyorum ama parası iyi olduğu için katlanıyorum sanayide güzel iştir dayım traktör tamircisi ne zaman onun yanına memlekete gitsem yanından ayrılmam ayrıca sanayide güzel paralar dönüyor Avrupa insan hayatına çok değer verdiği için Avrupa'da çalışan bir ismi çıkmış olan bir sanayici bir doktor kadar para kazanıyor.

TR de kac kisi istedigi işi yapıyor dostum. Bence devam etsin en azından cep harcılığını çıkarır ve kimseye muhtaç olmaz. Biraz aklını başına toplar belki de.

Aklını başına alıp okulunu bitirsin. Ama mesleği çok güzel dünyanın her yerinde ekmek yer.

Mesleği evet güzel zaten ben oto tamirciliği severim ve gidiyorum zaten gerçekten sevmediği bir meslek okul okumak istiyor.

Sanayide kalacaksa farklı işe geçsin. Elektrikçi, kaporta, rot balans, torna vs. vs.

Oto ile alakalı hiçbir mesleği sevmiyor rot balans kaporta elektrik hiçbir şekilde sevmiyor şunu söylemek istiyorum araba ile alakalı dalları sevmiyor.

TR de kac kisi istedigi işi yapıyor dostum. Bence devam etsin en azından cep harcılığını çıkarır ve kimseye muhtaç olmaz. Biraz aklını başına toplar belki de.

Doğru diyorsunuzda düşünün hayatta nefret ettiği bir mesleği 50 sene boyunca yapacaksınız yapar mısınız ve tamir mesleği öğrenme istiyor sanayide iş öğretilmez öğrenilir derler bakman lazım yani abimde istemiyor.

Parasına lafım yok bende gidiyorum 7. sınıfta hangi çocuk haftalık 500 TL alıyor sevdiğim bir meslek derslerim iyi polis olmak istiyorum ama olamazsam yan bir işim olacak ekmek yemiş olucağım yoksa ne paralar dönüyor abi 3 ustam var üçünde iPhone 14 var.

Ders çalışıp sevdiği meslek için çabalamalıdır, başka ne yapmasını bekleyeceğiz? Yoksa hayatı boyunca o sevmediği mesleği yapmak zorunda kalabilir.

Bende böyle düşünüyorum insan sevdiği mesleği yapmalı.

Son düzenleme:
Araba sevmiyorsa normal ev elektriği vs.'e girsin. Ya da okuyacak yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…