Batina Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 5.093 Çözümler 9 13 Aralık 2022 #51 rainboy dedi: İşin iyi ya da kötü tarafı sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi tarafı demek ki sigaraya alışacak bir bünyeye sahip değilmişsiniz. Buna sevinmelisiniz. Tabi ki işin içinde irade boyutu da var ama bu sandığımız kadar büyük değil.
rainboy dedi: İşin iyi ya da kötü tarafı sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi tarafı demek ki sigaraya alışacak bir bünyeye sahip değilmişsiniz. Buna sevinmelisiniz. Tabi ki işin içinde irade boyutu da var ama bu sandığımız kadar büyük değil.
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Aralık 2022 #52 rainboy dedi: İşin iyi ya da kötü tarafı sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmaman çok iyi birşey.
rainboy dedi: İşin iyi ya da kötü tarafı sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmaman çok iyi birşey.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 13 Aralık 2022 #53 Red ve Bremen. Bremen baş ağrıtıyor. Red'den o kadar nefret etmem. Nadir içerim. Favorim değil. Bomoti Filtresiz, Carlsberg veya Gold içerim.
Red ve Bremen. Bremen baş ağrıtıyor. Red'den o kadar nefret etmem. Nadir içerim. Favorim değil. Bomoti Filtresiz, Carlsberg veya Gold içerim.