Sevmek nedir?

Kadınlar yalan söyler, kadınlara güvenmiyorum. Neslimizi ilerletmek ve üremek için AŞK adı altında adlandırılan bir mevzu.
Yalan söyleyene denk gelmedim. Gelsem ne olurdu acaba ya.

Yalnız birinin bu şansı kapma, yakalama olasılığı nedir acaba.

Evet açıkçası beklentim oluyor ve sabırsız davranıyorum biraz.

Hiç aşık olmadım. Hoslandim açıldım reddedildim.
Yakıyorum hocam.

Aşk, birkaç aşamadan oluşur. Kişiye göre değişiklik gösterebilir fakat genelde şöyle olur;
1. Birine aşık olmak.
2. Onun da sana aşık olması (Eğer karşıdaki size aşık olmazsa 6. adıma atlayın direkt).
3. İki tarafın da mutlu olması.
4. Taraflardan birinin aşk duygusunun bitmeye başlaması.
5. Ayrılık.
6. Hâlâ aşık olan tarafın acı çekmesi.

Aşkın mutlak sonu acıdır. Her ne kadar öyle olsa da yaşanması gerekir, aşktan korkmamak gerekir.

Aşktan da aşk acısından da korkmuyorum. Sadece biraz tuhaf geliyor. Alışma süreci falan mı var.

Gerçekten birisini severseniz bir daha kolay kolay kimseyi sevemiyorsunuz. Önemli olan doğru kişiyi sevmek bir kızı sevdim 2 sene sevgili olduk o gitti ve ben daha başkasına gitmedim o kadar çok kırıldım ki ne başkasına gidecek heves ne başkasına güvenecek bir güven kaldı. Doğru kişiyi severseniz üzülmezsiniz bu devirde zor. Kimseyi dış görünüşüne göre sevmeyin zaten gerçekten aşık olduğunuz birisi gözünüze güzel geliyor kusurlarını görmüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…