Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2022 #2 Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Bizim burada olmuştu 2 kere, 2 sindede kavga çıktı bıçak falan çıkardılar. Sefonun kitlesi pek iyi değil.
Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Bizim burada olmuştu 2 kere, 2 sindede kavga çıktı bıçak falan çıkardılar. Sefonun kitlesi pek iyi değil.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 13 Ağustos 2022 #3 Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Seyfo'yu boşver yaşlı amcaya gel akarz
Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Seyfo'yu boşver yaşlı amcaya gel akarz
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 Orgetmen dedi: Seyfo? Genişletmek için tıkla... Seyfo diye biri varmış cidden.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Ağustos 2022 #6 Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Size kalmış ben şahsi fikrim olarak söylüyorum köklü bir rap dinleyicisiyim , ben gitmezdim ücretsiz bile olsa tamamen playback olduğu için evde dinlemekten farkı yok.
Paul Walker dedi: Sizce gidilir mi? Kayseri'de bedava. Playback açacaklarını bildiğimden pek gaza getirmiyor. Genişletmek için tıkla... Size kalmış ben şahsi fikrim olarak söylüyorum köklü bir rap dinleyicisiyim , ben gitmezdim ücretsiz bile olsa tamamen playback olduğu için evde dinlemekten farkı yok.
Orgetmen Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 254 13 Ağustos 2022 #7 Mordo RS dedi: Seyfo diye biri varmış cidden. Genişletmek için tıkla... Harbiden varmış, Google'da aradım.
Mordo RS dedi: Seyfo diye biri varmış cidden. Genişletmek için tıkla... Harbiden varmış, Google'da aradım.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 13 Ağustos 2022 #8 Ethem Efe dedi: Bizim burada olmuştu 2 kere, 2 sindede kavga çıktı bıçak falan çıkardılar. Sefonun kitlesi pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 'drill' tayfaya laf etme he.
Ethem Efe dedi: Bizim burada olmuştu 2 kere, 2 sindede kavga çıktı bıçak falan çıkardılar. Sefonun kitlesi pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kardeşim 'drill' tayfaya laf etme he.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 13 Ağustos 2022 #9 Seyfo kim?
Orgetmen Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 254 13 Ağustos 2022 #10 Orgetmen dedi: Harbiden varmış, Google'da aradım. Genişletmek için tıkla... Hem de rap'imsi bir şey yapıyor. Sagopa, Ceza'dan düşülen nokta?
Orgetmen dedi: Harbiden varmış, Google'da aradım. Genişletmek için tıkla... Hem de rap'imsi bir şey yapıyor. Sagopa, Ceza'dan düşülen nokta?