KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 42 17 Şubat 2023 #1 Sadece öndeki iki dişim seyrek. Bir yerlerden duymuştum dolgu ile kapatılıyormuş. Bu doğru mu? Doğruysa beni bilgilendirebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Sadece öndeki iki dişim seyrek. Bir yerlerden duymuştum dolgu ile kapatılıyormuş. Bu doğru mu? Doğruysa beni bilgilendirebilir misiniz?
Techno Kartal Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Merhaba özel de diş hekimleri yapabilir... Adsmler de(her kurumda bulunmaz) veya Diş hekimliği fakültelerin de Restoratif diş tedavisi uzmanı yapar... Seyreklik fazlaysa diş teli tedavisi gerebilir(Ortodonti uzmanı)
Merhaba özel de diş hekimleri yapabilir... Adsmler de(her kurumda bulunmaz) veya Diş hekimliği fakültelerin de Restoratif diş tedavisi uzmanı yapar... Seyreklik fazlaysa diş teli tedavisi gerebilir(Ortodonti uzmanı)
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 17 Şubat 2023 #3 Tutmaz muhtemelen. Ortodontik tedavi öneririm.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 42 18 Şubat 2023 #4 Techno Kartal dedi: Merhaba özel de diş hekimleri yapabilir... Adsmler de(her kurumda bulunmaz) veya diş hekimliği fakültelerin de restoratif diş tedavisi uzmanı yapar... Seyreklik fazlaysa diş teli tedavisi gerebilir(ortodonti uzmanı) Genişletmek için tıkla... çok az bir ayrıklık var. Birhibile dedi: Tutmaz muhtemelen. Ortodontik tedavi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o da çok pahalı durumum yok maalesef.
Techno Kartal dedi: Merhaba özel de diş hekimleri yapabilir... Adsmler de(her kurumda bulunmaz) veya diş hekimliği fakültelerin de restoratif diş tedavisi uzmanı yapar... Seyreklik fazlaysa diş teli tedavisi gerebilir(ortodonti uzmanı) Genişletmek için tıkla... çok az bir ayrıklık var. Birhibile dedi: Tutmaz muhtemelen. Ortodontik tedavi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam o da çok pahalı durumum yok maalesef.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 18 Şubat 2023 #5 KökTürk dedi: çok az bir ayrıklık var. Hocam o da çok pahalı durumum yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Devlet (üniversite) hastanelerinde sadece malzeme parası karşılığında yapabiliyorlar. Randevu almak çok zaman alıyor ama. Yani dolgu da yaptırabilirsin ama tutunacak çok bir yüzeyi olmadığından dolayı elma falan ısırırken düşecektir bir gün.
KökTürk dedi: çok az bir ayrıklık var. Hocam o da çok pahalı durumum yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Devlet (üniversite) hastanelerinde sadece malzeme parası karşılığında yapabiliyorlar. Randevu almak çok zaman alıyor ama. Yani dolgu da yaptırabilirsin ama tutunacak çok bir yüzeyi olmadığından dolayı elma falan ısırırken düşecektir bir gün.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.184 Makaleler 1 Çözümler 42 22 Mart 2023 #6 Hocam randevu aldım bakalım ne olacak inşallah düzgün tutar internette 8 10 yıl ömürlü oldukları yazıyor ama bakalım.
Hocam randevu aldım bakalım ne olacak inşallah düzgün tutar internette 8 10 yıl ömürlü oldukları yazıyor ama bakalım.