Çözüldü SF-666 mikrofonu bilgisayara takınca mikrofon yerine kulaklık algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Aydar

Hectopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Bugün aldığım mikrofonum 3.5mm jack girişli olan yere taktım. Çalıştı ama kulaklık olarak algıladı bilgisayar. Normalde sadece mikrofon olarak algılaması lazım ama sadece kulaklık algılıyor. Bozulan mikrofonumun girişi USB idi onda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. USB dönüştürücü taksam düzelir mi ya da yazılımsal olarak düzeltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kardeşim öncelikle selamünaleyküm. Büyük ihtimalle bilgisayarın mikrofonu algılamış tır, ama bunu senin manuel olarak etkinleştirmek gerekir, etkinleştirmek için ise;ayarlar/ses/ses denetim masası/kayıt/tan miktofonunu etkinleştirip kullanabilirsin iyi günler.

Aleykümselam ben bu şeylerin hepsini yaptım bir türlü çalışmadı. Baktım normalde yanında ses kartı veriliyor. Benimkinde ses kartı yok, ses kartı aldım düzeldi.
Kardeşim öncelikle selamünaleyküm. Büyük ihtimalle bilgisayarın mikrofonu algılamış tır, ama bunu senin manuel olarak etkinleştirmek gerekir, etkinleştirmek için ise;ayarlar/ses/ses denetim masası/kayıt/tan miktofonunu etkinleştirip kullanabilirsin iyi günler.

Aleykümselam ben bu şeylerin hepsini yaptım bir türlü çalışmadı. Baktım normalde yanında ses kartı veriliyor. Benimkinde ses kartı yok, ses kartı aldım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı