SFC /scannow %9'da kalıyor

dnzsvm

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, mavi ekranlar alıyordum ve Enes hocam SSD kaynaklı olduğunu söylemişti. Şu an SSD'yi garantiye yollayamam, 1-2 aya HDD alırım ancak. Ama şu an beni sinir eden komut istemcisinde restorehealth 0x0800f081f ve SFC /scannow %9 da kalıyor. İşletim dosyalarımın sorunları var galiba nasıl oldu anlayamadım SSD'den kaynaklanıyorda olabilir. Her neyse bu hataları çözebilirmiyim?
  • MSI RX 5500 XT 4 GB.
  • H410M A PRO.
  • i5-10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
  • Acer QG241YBI 23.8 monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD alsan bile şahsen bir şey olacağını sanmıyorum. İşletim sistemini HDD'ye kurman gerekecek ve çok yavaşlayacak. SSD'nin kendisi sorunludur. Tek yapabilecek yeni almak.
@Recep Baltaş
Nasıl yani çöpe mi gidecek SSD o kadar para verdik enayimiyiz olmaz ki böyle. SSD yi garantiye yollasam üstüne HDD alsam SSD ye kurarım Windows u olmaz mı ?
CMD'ye tıklayıp enter tuşuna basabilir mısınız ben böyle çözmüştüm bu sorunu.
Nasıl yani anlayamadım.

Nasıl yani çöpe mi gidecek SSD o kadar para verdik enayi miyiz olmaz ki böyle. SSD'yi garantiye yollasam üstüne HDD alsam SSD'ye kurarım Windows'u olmaz mı?

Garantiye yolla. Çok yüksek ihtimal bir şey yok deyip geri yollayacaklar. HDD alırsan SSD'deki sorun geçmez. SSD'deki sorun işletim sisteminin çökmesinde neden oluyor. SSD zaten kronik sorunlu ne olduğu belli değil.

Garantiye yolla. Çok yüksek ihtimal bir şey yok deyip geri yollayacaklar. HDD alırsan SSD'deki sorun geçmez. SSD'deki sorun işletim sisteminin çökmesinde neden oluyor. SSD zaten kronik sorunlu ne olduğu belli değil.
Hocam koskoca Sandisk malı Plus olan o zaman kimsede çalışmaz herkeste mavi ekranlar verir. Firma satmaz olur mu öyle şey ama.

Hocam CMD ekranına tıklayıp Enter tuşuna basın anlamında demiştim bazen başka yerlere tıklayınca sfc /scannow taraması durabiliyor.

Saçma gibi geliyor fakat ben böyle çözmüştüm bu sorunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı