Çözüldü SFC/Scannow ardından boot olmayan Windows 10

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HasanBluee

Kilopat
Daha fazla  
Az önce SFC /scannow ile onarım yaptırdım ve bir hatalı dosya buldu. Bilgasayarı yeniden başlattığımda asla boot olmadığını fark ettim. Sürekli restart atıyor. Acaba nasıl çözebilirim? Hatalardan birisi ya SrtTrail.txt ile ilgiliydi ya da SrtTrail.txt dosyasının içinde bir logdaydı sanırım anlayamadım. Güvenli modda başlattıktan sonra nelere yapabilirim? Güvenli modda başlatmada bir sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kod:
chkdsk /r C:

bu kodu girdikten sonra sorun çözüldü arkadaşlar. Disk sağlığı vs kontrol etti cmd ekranında 30 dakika boyunca ve açıldı. Başlangıc sorunu giderici vs işe yaramamıştı, geri yükleme noktaları da çalışmıyordu.

Teşekkürler.
Dump dosyası ya da dediğin log varsa buraya at, okuyalım.
Edit: Sanırım sistemin boot manageri uçunca böyle oluyormuş, sistem gpt mi?

Dump dosyası ya da dediğin log varsa buraya at, okuyalım.
Edit: Sanırım sistemin boot manageri uçunca böyle oluyormuş, sistem gpt mi?
cmd ekranından cd c:\windows\system32\logfiles\srt\srttrail kısmına ulaşamıyorum. loga güvenli modda ulaşabilir miyim? Ve sistem GPT mi bilmiyorum nasıl bakılabilir?

Kod:
chkdsk /r C:

bu kodu girdikten sonra sorun çözüldü arkadaşlar. Disk sağlığı vs kontrol etti cmd ekranında 30 dakika boyunca ve açıldı. Başlangıc sorunu giderici vs işe yaramamıştı, geri yükleme noktaları da çalışmıyordu.

Teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…