sfc/scannow sonuçları

Mahonee

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba. Dün format sonrası PC'yi tekrar kurarken SteelSeries yazılımından dolayı tam da diğer Windows Update'lerini yaparken mavi ekran hatası verdi. WDF_VIOLATION koduyla birlikte. Dump dosyalarının da aynı şekilde paylaşmıştım arkadaş yardımcı oldu çok sağ olasın fakat SFC /scannow komutuyla Update yaparken mavi ekran hatası vermesinden kaynaklı sıkıntı var mıdır diye taratınca bu şekilde çıktı karşıma. Bunların anlamları nedir sıkıntı varsa nasıl çözülür yardımcı olabilir misiniz?

sfc / scannow değil sfc /scannow .

"sfc / scannow" yazmışsınız. "sfc /scannow" yazmalısınız çalışması için. Orada size hata değil "sfc /..." noktalı kısım için kullanabileceğiniz komutları söylüyor.

"SFC / scannow" yazmışsınız. "SFC /scannow" yazmalısınız çalışması için. Orada size hata değil "SFC /..." noktalı kısım için kullanabileceğiniz komutları söylüyor.

Hocam afedersiniz ya yanlış yazmışım komutu. Şu an çıkan sonuç bu. Galiba herhangi bir problem bulunmuyor. Bunun haricinde bozuk sıkıntılı dosyaları tarayabileceğim PC'de herhangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenebileceğim yöntem var mıdır? Bu sonuca göre sorun yoktur denebilir mi?

SFC /Scannow'ın dediğine göre herhangi bir sorun tespit edilmemiş.

Ayrıca bakınız:

Rehberdeki arkadaşın yaptıklarını ISO dosyasından veri çekme harici yaptım. Sonuçlar aynı arkadaşta çıkanlar gibiydi. Yani herhangi bir sorun olmadığı anlama mı geliyor hocam bilgisayarda.

Rehberdeki arkadaşın yaptıklarını ISO dosyasından veri çekme harici yaptım. Sonuçlar aynı arkadaşta çıkanlar gibiydi. Yani herhangi bir sorun olmadığı anlama mı geliyor hocam bilgisayarda?
Evet, sorun tespit edilmemiş.

Hocam benim genel olarak kullandığım 2 komut var aşağıya yazayım ikisini de. Birini yaptınız zaten.
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Bu iki komutu ayda bir çalıştırıyorum.

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için sağ olun.)

Hocam tekrardan bir tarama yaptırdım bu şekilde çıktı. Onardı diyorda tam olarak sıkıntı neredeymiş ve ne anlama gelir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…