Sfıır alınan siyah iPhone 17 Type-C portundaki iz nedir?

Hocam iOS 26. kaçı kullanıyorsunuz? iOS 26.1'e geçmenizi öneriyorum bu sürümde değilseniz eğer ki. Klavyede hiç gecikme durumu yaşamadım 17 Pro'da.

Hocam iOS 26. kaçı kullanıyorsunuz? iOS 26.1'e geçmenizi öneriyorum bu sürümde değilseniz eğer ki. Klavyede hiç gecikme durumu yaşamadım 17 Pro'da.

26.1'e gectim hocam aldigim gun. Sanirim IOS'un bozdugu zamanlarda IPhone'a gectim. Samsung arayuzde tekliyordu falan ama bu kadar bug yoktu. Arkadasim ana surumler kotu olur XX. 5 surumlerinde olmasi gereken hale gelir diyordu.

26.1'e gectim hocam aldigim gun. Sanirim IOS'un bozdugu zamanlarda IPhone'a gectim. Samsung arayuzde tekliyordu falan ama bu kadar bug yoktu. Arkadasim ana surumler kotu olur XX. 5 surumlerinde olmasi gereken hale gelir diyordu.

Maalesef hocam ya, son nesil cihazlarda bile Bug dolu. 1-2 sene önceye kadar en azından son nesil IPhone'da stabildi iOS, artık son nesil işlemcili cihazlarda bile stabil değil. 26.0'ı görseydiniz içler acısıydı. 26.1 gene daha iyi diyebilirim.

Hocam son bir sorum daha olacakti. Bu kilifi cikartirken neye dikkat etsek iyi olurdu? Spigen'in bir kilifini aldim. Biraz sert, cikartirken telefona zarar vermesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…