Yani biraz bu konularda takintiliyim maalesef. Son olarak klavye bazen saçma sapan gecikme yapiyor iOS kaynakli olarak bunun çözümü var midir? Bluetooth ile kulakliga ya da arabaya baglandigimda kesintisiz olarak klavyede gecikme oluyor. Normalde ise bazen yazarken aniden gecikme yapmaya basliyor. Bazen fazla gecikme oluyor bazen kabul edilebilir duzeyde. Ama saçma sekilde uygulamanin birinde gecikme yapiyorsa baska uygulamada yapmiyor. Genelde Google'da aşırı gecikme yaptigi oluyor.
Onun disinda klavye seslerini ve WhatsApp ve Telegram mesaj iletilme seslerini kafasina gore ayarliyordu da sanirim o Face ID ile ilgili bir bölümde bir ayari kapatarak duzeliyor. Arkadasim o ayari kapatsan da kafasına gore sesleri arttirip kisiyor demisti.
26.1'e gectim hocam aldigim gun. Sanirim IOS'un bozdugu zamanlarda IPhone'a gectim. Samsung arayuzde tekliyordu falan ama bu kadar bug yoktu. Arkadasim ana surumler kotu olur XX. 5 surumlerinde olmasi gereken hale gelir diyordu.
26.1'e gectim hocam aldigim gun. Sanirim IOS'un bozdugu zamanlarda IPhone'a gectim. Samsung arayuzde tekliyordu falan ama bu kadar bug yoktu. Arkadasim ana surumler kotu olur XX. 5 surumlerinde olmasi gereken hale gelir diyordu.
Maalesef hocam ya, son nesil cihazlarda bile Bug dolu. 1-2 sene önceye kadar en azından son nesil IPhone'da stabildi iOS, artık son nesil işlemcili cihazlarda bile stabil değil. 26.0'ı görseydiniz içler acısıydı. 26.1 gene daha iyi diyebilirim.
Maalesef hocam ya, son nesil cihazlarda bile bug dolu. 1-2 sene önceye kadar en azından son nesil IPhone'da stabildi iOS, artık son nesil işlemcili cihazlarda bile stabil değil. 26.0'ı görseydiniz içler acısıydı. 26.1 gene daha iyi diyebilirim.
Hocam son bir sorum daha olacakti. Bu kilifi cikartirken neye dikkat etsek iyi olurdu? Spigen'in bir kilifini aldim. Biraz sert, cikartirken telefona zarar vermesin.