SFX arşiv çıkartma yolu ayarlama

Eren84921

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, ben WinRAR ile masaüstüne nasıl kısayol atmasını sağlayabilirim? Oyun setupları yapıyorum fakat masaüstüne kısayol atma kodunu bilmiyorum. Biliyorsaniz ögretir misiniz? Size zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
WinRAR denen yazılımın mı yoksa sıkıştırılmış bir dosyanın içerisinden çıkan yazılımların mı kısayolunu oluşturmak istiyorsunuz.
yok winrar otomatik kısayol olusturmasını istiyorum onu nasıl yapıldını bilmiyorum ama size görsel attim oraya nasıl kod yazabilirim? Masaüstüne kısayol atamasını istiyorum.

Hocam kesin klasör seçeneğini seçince ne çıkıyor? Ben de böyle kendi açılır arşiv yapmıştım.
oraya kod yazarsan kendisi otomatik seçer fakat ellede seçebiliyom.
Hocam kesin klasör seçeneğini seçince ne çıkıyor? Ben de böyle kendi açılır arşiv yapmıştım.

Böyle bir arşiv yaptisaniz ne olarak yazdiniz kodu belki biliyorsunuzdur kısayol kodu lazım herkesin girebilmesi için onu nasıl ayarlıcam.

Ben sadece klasörü masaüstüne attırmıştım. Onu da internetten bakarak yaptım yani tam hatırlamıyorum ama sizin için araştırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…