A Ali Utku24 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Snopy Rampage SG-R218 almayı düşünüyorum ama araştırayım dedim. Kullanan varsa bana yazabilir mi?
A Ali Utku24 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 ahmttunc dedi: Bütçen? Genişletmek için tıkla... Bütçe açısından sormuyorum sadece sg-r218'i araştırmak istedim kullanan kişilerden
ahmttunc dedi: Bütçen? Genişletmek için tıkla... Bütçe açısından sormuyorum sadece sg-r218'i araştırmak istedim kullanan kişilerden
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 12 Aralık 2024 #4 Ali Utku24 dedi: Snopy Rampage SG-R218 almayı düşünüyorum ama araştırayım dedim. Kullanan varsa bana yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende var, bence asla alınmaz, çakma DS4 al daha iyi, titreşim motoru, drift atarken vesaire o kadar titreşiyor ki kol kendini devre dışı bırakıyor, bunun yanında kötü bir malzeme kalitesine sahip, ben olsam almam.
Ali Utku24 dedi: Snopy Rampage SG-R218 almayı düşünüyorum ama araştırayım dedim. Kullanan varsa bana yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende var, bence asla alınmaz, çakma DS4 al daha iyi, titreşim motoru, drift atarken vesaire o kadar titreşiyor ki kol kendini devre dışı bırakıyor, bunun yanında kötü bir malzeme kalitesine sahip, ben olsam almam.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.815 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #5 Ali Utku24 dedi: Bütçe açısından sormuyorum sadece sg-r218'i araştırmak istedim kullanan kişilerden Genişletmek için tıkla... Bütçeni söylersen adam gibi bir kol önerebilirim. Snopy rampage alınmaz.
Ali Utku24 dedi: Bütçe açısından sormuyorum sadece sg-r218'i araştırmak istedim kullanan kişilerden Genişletmek için tıkla... Bütçeni söylersen adam gibi bir kol önerebilirim. Snopy rampage alınmaz.
A Ali Utku24 Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #6 ahmttunc dedi: Bütçeni söylersen adam gibi bir kol önerebilirim. Snopy rampage alınmaz. Genişletmek için tıkla... 1000 TL civarı
ahmttunc dedi: Bütçeni söylersen adam gibi bir kol önerebilirim. Snopy rampage alınmaz. Genişletmek için tıkla... 1000 TL civarı