FlameShot Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 31 Çözümler 1 30 Kasım 2021 #1 Merhaba, alalı bir hafta bile olmadı fakat SG-R218 gamepadim sorun çıkarmaya başladı. Herhangi bir oyunda ilk 1 dakika normal fakat sonradan gamepad kendi kendine tuşlara basıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, alalı bir hafta bile olmadı fakat SG-R218 gamepadim sorun çıkarmaya başladı. Herhangi bir oyunda ilk 1 dakika normal fakat sonradan gamepad kendi kendine tuşlara basıyor, yardımcı olabilir misiniz?
S SeriousSam Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #2 Aynı modele sahiptim eskiden, bende de oluyordu kronik bir sorun herhalde. Çözümünü ise bilmiyorum maalesef Artı 0 Eksi
Aynı modele sahiptim eskiden, bende de oluyordu kronik bir sorun herhalde. Çözümünü ise bilmiyorum maalesef
KS KS FlameShot Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 31 Çözümler 1 30 Kasım 2021 #3 SeriousSam dedi: Aynı modele sahiptim eskiden, bende de oluyordu kronik bir sorun herhalde. Çözümünü ise bilmiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, klavyeye dönüyoruz o zaman. Artı 0 Eksi
SeriousSam dedi: Aynı modele sahiptim eskiden, bende de oluyordu kronik bir sorun herhalde. Çözümünü ise bilmiyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, klavyeye dönüyoruz o zaman.
S SeriousSam Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #4 FlameShot dedi: Teşekkür ederim, klavyeye dönüyoruz o zaman. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi