CryingDark Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Oyun kolu SG-R602 kolu algılıyor ama oyunda çalışmıyor. Driver falan mı indirmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 X360CE programını indir, oradan tuş atamalarını yaptıktan sonra tüm oyunlarda kullanırsın. Artı 0 Eksi
KS KS CryingDark Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: X360CE programını indir, oradan tuş atamalarını yaptıktan sonra tüm oyunlarda kullanırsın. Genişletmek için tıkla... hallettim ama xbox kolu olarak görüyo a, x ,kare falan var Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: X360CE programını indir, oradan tuş atamalarını yaptıktan sonra tüm oyunlarda kullanırsın. Genişletmek için tıkla... hallettim ama xbox kolu olarak görüyo a, x ,kare falan var
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 CryingDark dedi: Hallettim ama Xbox kolu olarak görüyor A, X, kare falan var Genişletmek için tıkla... Evet çünkü kolunu Xbox kolu gibi gösteriyor. Artı 0 Eksi
CryingDark dedi: Hallettim ama Xbox kolu olarak görüyor A, X, kare falan var Genişletmek için tıkla... Evet çünkü kolunu Xbox kolu gibi gösteriyor.