Bana 1400 civarı bir borç gelmişti ödemedim daha sonra 2000 TL oldu yani üstüne sürekli koyuyor halk tarafından sürekli af geleceği söylenir hiç şaşmaz. Cidden doğruluğu nedir bilmiyorum ama bence düşük bir miktarsa alınacak risk değil.
Bana 1400 civarı bir borç gelmişti ödemedim daha sonra 2000 TL oldu yani üstüne sürekli koyuyor halk tarafından sürekli af geleceği söylenir hiç şaşmaz. Cidden doğruluğu nedir bilmiyorum ama bence düşük bir miktarsa alınacak risk değil.
Sigortanız olmadığı sürece asgari ücretin %3'ü aylık olarak yansır. Ödeseniz de sigorta olmadıkça her ay devam eder. Af gelince faizleri siliniyor diye biliyorum. Ana borç yine kalıyor.
Sigortanız olmadığı sürece asgari ücretin %3'ü aylık olarak yansır. Ödeseniz de sigorta olmadıkça her ay devam eder. Af gelince faizleri siliniyor diye biliyorum. Ana borç yine kalıyor.
Doğrudur hocam. Bu durum genelde olarak işi bırakan veya öğrenciler arasında yaşanıyor hani bence işçilere belirli bir süre tanımlansa daha iyi olur adam işi bırakıyor daha sonra iş bulamıyor sırf o boşlukta sağlık sigortası yaptı diye ücret talep etmek bence uygun değil. Unutmamak lazım devlet zor zamanda yanınızda olmalı.
bugün gittim sgk'ya orada borç gözükmedi sonra ben e devletten baktım bende de gözükmedi galiba sistemsel bir hata olmuş lise mezunu olduğum için devlet 20 yaşıma kadar bekliyormuş.