gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar farem Everest sgm X7 kırmızı renkli olanını kullanıyorum. Bu fareyi nasıl en düşük DPI'ye çekebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Arkadaşlar farem Everest sgm X7 kırmızı renkli olanını kullanıyorum. Bu fareyi nasıl en düşük DPI'ye çekebilirim?
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 14 Ağustos 2022 #2 gserkon dedi: Arkadaşlar farem Everest sgm X7 kırmızı renkli olanını kullanıyorum. Bu fareyi nasıl en düşük DPI'ye çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Renklerinden anlaşılıyor DPI ayarları. Kırmızı en yüksek, yeşil orta ve sarı ise en düşük DPI modunda olduğunu gösterir.
gserkon dedi: Arkadaşlar farem Everest sgm X7 kırmızı renkli olanını kullanıyorum. Bu fareyi nasıl en düşük DPI'ye çekebilirim? Genişletmek için tıkla... Renklerinden anlaşılıyor DPI ayarları. Kırmızı en yüksek, yeşil orta ve sarı ise en düşük DPI modunda olduğunu gösterir.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 15 Ağustos 2022 #3 O farede dpi ayarlaması yapsan bile kaydedeceğini zannetmiyorum, onboard memory özelliği yoktur büyük ihtimalle. Normal farelerde yazılımdan farenin kendi hafızasına kayıt ediliyor yaptığın ayarlar.
O farede dpi ayarlaması yapsan bile kaydedeceğini zannetmiyorum, onboard memory özelliği yoktur büyük ihtimalle. Normal farelerde yazılımdan farenin kendi hafızasına kayıt ediliyor yaptığın ayarlar.
gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 joshamwerk dedi: Renklerinden anlaşılıyor DPI ayarları. Kırmızı en yüksek, yeşil orta ve sarı ise en düşük DPI modunda olduğunu gösterir. Genişletmek için tıkla... bende sadece kırmızı renklisi var diye belirtmiştim
joshamwerk dedi: Renklerinden anlaşılıyor DPI ayarları. Kırmızı en yüksek, yeşil orta ve sarı ise en düşük DPI modunda olduğunu gösterir. Genişletmek için tıkla... bende sadece kırmızı renklisi var diye belirtmiştim
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 O farenin DPI ile renk değişimi 2 saat dayanmıştı ama 1 yıl oldu kendisi çalışıyor.