Ben kendi farem SGM-X9 ben bunun 2 DPI ayarı tuşu var ben bunlara basınca imleç hızlanıp yavaşlıyor ama DPI ayarının kaç oldugunu göremiyorum ben bunu nasıl 800 olduğunu anlayacağım? Bir program var mı? Mouse 800 yapacağım ama yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kendi farem SGM-X9 ben bunun 2 DPI ayarı tuşu var ben bunlara basınca imleç hızlanıp yavaşlıyor ama DPI ayarının kaç oldugunu göremiyorum ben bunu nasıl 800 olduğunu anlayacağım? Bir program var mı? Mouse 800 yapacağım ama yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Maalesef ki bu ürünün ne kendi programı ne de 3. parti bir yazılım olarak programı bulunmuyor. DPI seviyesinin kaçta olduğunu öğrenmenin bir kaç yolu var ama uğraştırıcı. Muhtemelen DPI değiştirince mouse da yanan ışıklar değişiyordur. Zaten 3 adet DPI Seviyesi ayarlanıyormuş en yükseği 3000 DPI 2400 DPI muhtemelen diğeri de ya 1200 ya da 1600 aşırı yavaşsa da 800. Bilmek size kalmış artık
Measure the true DPI of your mouse, accurately calculate sensor accuracy, and discover your DPI even if your mouse driver lacks the necessary settings.
Maalesef ki bu ürünün ne kendi programı ne de 3. parti bir yazılım olarak programı bulunmuyor. DPI seviyesinin kaçta olduğunu öğrenmenin birkaç yolu var ama uğraştırıcı. Muhtemelen DPI değiştirince mouse da yanan ışıklar değişiyordur. Zaten 3 adet DPI seviyesi ayarlanıyormuş en yükseği 3000 DPI 2400 DPI muhtemelen diğeri de ya 1200 ya da 1600 aşırı yavaşsa da 800. bilmek size kalmış artık
Measure the true DPI of your mouse, accurately calculate sensor accuracy, and discover your DPI even if your mouse driver lacks the necessary settings.