H HornetDanger Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 40 8 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar Torrent'ten bir oyun indirdim ".sh" uzantılı 4 dosyadan oluşuyor. Bunu nasıl yüklerim bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
Arkadaşlar Torrent'ten bir oyun indirdim ".sh" uzantılı 4 dosyadan oluşuyor. Bunu nasıl yüklerim bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #2 Korsana destek vermiyoruz. Artı 0 Eksi
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Eylül 2018 #3 HornetDanger dedi: Arkadaşlar Torrent'ten bir oyun indirdim ".sh" uzantılı 4 dosyadan oluşuyor. Bunu nasıl yüklerim bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Selamlar, .sh uzantı Ubuntu'da kullanılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
HornetDanger dedi: Arkadaşlar Torrent'ten bir oyun indirdim ".sh" uzantılı 4 dosyadan oluşuyor. Bunu nasıl yüklerim bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Selamlar, .sh uzantı Ubuntu'da kullanılıyor diye biliyorum.
Varyemez Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 199 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 8 Eylül 2018 #4 .sh dosya uzantısı, Linux işletim sistemlerinde kullanılır. Windows'daki .bat dosyaları ile aynı işlevdedir. Onun dışında, korsan oyun kurmak yerine yapımcılara emeklerinin karşılığını verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
.sh dosya uzantısı, Linux işletim sistemlerinde kullanılır. Windows'daki .bat dosyaları ile aynı işlevdedir. Onun dışında, korsan oyun kurmak yerine yapımcılara emeklerinin karşılığını verebilirsiniz.
KS KS H HornetDanger Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 40 9 Eylül 2018 #5 Varyemez dedi: Onun dışında, korsan oyun kurmak yerine yapımcılara emeklerinin karşılığını verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alıyorlar kardeşim sen çok düşünme yapımcıları. Yine de bilgi için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Varyemez dedi: Onun dışında, korsan oyun kurmak yerine yapımcılara emeklerinin karşılığını verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alıyorlar kardeşim sen çok düşünme yapımcıları. Yine de bilgi için teşekkür ederim.