2 294770 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #1 Millet bana ISO dosyası veriyor, indiriyorum. Kontrol ediyorum, orijinal ISO dosyasının sha-1 değerleriyle eşleşmiyor. Temiz bir Windows 7 Ultimate service pack 1 ISO dosyası verebilecek var mı?
Millet bana ISO dosyası veriyor, indiriyorum. Kontrol ediyorum, orijinal ISO dosyasının sha-1 değerleriyle eşleşmiyor. Temiz bir Windows 7 Ultimate service pack 1 ISO dosyası verebilecek var mı?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 10 Kasım 2020 #2 Microsoft Türkçe ISO Dosyaları İndir - lisans.website SHA-1 geçerli... Erişim Engellendi Cyber-Warrior.Org / AKINCILAR Turkiye'nin Siber Sivil Savunma Gucu - Turk Hackerlar www.cyber-warrior.org Buradakiler de SHA-1 eşleşiyor.
Microsoft Türkçe ISO Dosyaları İndir - lisans.website SHA-1 geçerli... Erişim Engellendi Cyber-Warrior.Org / AKINCILAR Turkiye'nin Siber Sivil Savunma Gucu - Turk Hackerlar www.cyber-warrior.org Buradakiler de SHA-1 eşleşiyor.