E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:44 #1 Shader ile yeni sürümü nasıl oynayacağım?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.572 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #2 ege20 dedi: Shader ile yeni sürümü nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... OptiFine sürümü yoksa oynayamazsınız diye düşünüyorum. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Yukarıda Minecraft 1.21.10 yazan yere tıklayın indirin sonra kurun. OptiFine Download OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net
ege20 dedi: Shader ile yeni sürümü nasıl oynayacağım? Genişletmek için tıkla... OptiFine sürümü yoksa oynayamazsınız diye düşünüyorum. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Yukarıda Minecraft 1.21.10 yazan yere tıklayın indirin sonra kurun. OptiFine Download OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:55 #3 GeForce GTX 1060 dedi: OptiFine sürümü yoksa oynayamazsınız diye düşünüyorum. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Yukarıda Minecraft 1.21.10 yazan yere tıklayın indirin sonra kurun. OptiFine Download OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Genişletmek için tıkla... OptiFine desteklemiyor shaderı ama neyse ki çözdüm sorunu iris kurunca oluyormuş.
GeForce GTX 1060 dedi: OptiFine sürümü yoksa oynayamazsınız diye düşünüyorum. OptiFine Downloads OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Yukarıda Minecraft 1.21.10 yazan yere tıklayın indirin sonra kurun. OptiFine Download OptiFine - Minecraft performance tuning and advanced graphics optifine.net Genişletmek için tıkla... OptiFine desteklemiyor shaderı ama neyse ki çözdüm sorunu iris kurunca oluyormuş.