O ozannz2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #11 ahmex dedi: hocam denediniz mi? ayrıca bir gecikme vesaire var mı? Genişletmek için tıkla... hocam 35 mpbs internet bağlantım vardı yinede takılma gecikme oluyordu ben beğenememiştim
ahmex dedi: hocam denediniz mi? ayrıca bir gecikme vesaire var mı? Genişletmek için tıkla... hocam 35 mpbs internet bağlantım vardı yinede takılma gecikme oluyordu ben beğenememiştim
Soldier of Astora Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 27 Haziran 2025 #12 Lafonde dedi: Kendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmak yasak falan değil belli oluyor çok iyi kullanmışsın sistemi.
Lafonde dedi: Kendim bir süre kullanmıştım. Evet tamamen sizin kontrolünüzde oluyor, tabii korsan kullanmak yasak bilgisayarlarında. İnternet hızınız nedir? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmak yasak falan değil belli oluyor çok iyi kullanmışsın sistemi.