Yasin_Enes Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Shadow Cloud almayı düşünüyorum ama ping konusunda endişeliyim. Turkcell Superbox 20 Mbps internetim var. Hangi sunucuyu seçersem rahat olur?
Shadow Cloud almayı düşünüyorum ama ping konusunda endişeliyim. Turkcell Superbox 20 Mbps internetim var. Hangi sunucuyu seçersem rahat olur?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.691 Makaleler 13 Çözümler 20 6 Mart 2021 #2 Almanya. İngiltere, Fransa diye gider.
yasirayhan1453 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 113 6 Mart 2021 #3 Yasin_Enes dedi: Shadow Cloud almayı düşünüyorum ama ping konusunda endişeliyim. Turkcell Superbox 20 Mbps internetim var. Hangi sunucuyu seçersem rahat olur? Genişletmek için tıkla... ABD alabilirsiniz bir arkadaşlar kullanıyordu 150 ms miş ama oyunları çok rahat oynuyormuş.
Yasin_Enes dedi: Shadow Cloud almayı düşünüyorum ama ping konusunda endişeliyim. Turkcell Superbox 20 Mbps internetim var. Hangi sunucuyu seçersem rahat olur? Genişletmek için tıkla... ABD alabilirsiniz bir arkadaşlar kullanıyordu 150 ms miş ama oyunları çok rahat oynuyormuş.
Yasin_Enes Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 yasirayhan1453 dedi: ABD alabilirsiniz bir arkadaşlar kullanıyordu 150 ms miş ama oyunları çok rahat oynuyormuş. Genişletmek için tıkla... Valorant CS gibi oyunlarda nasıl olur?
yasirayhan1453 dedi: ABD alabilirsiniz bir arkadaşlar kullanıyordu 150 ms miş ama oyunları çok rahat oynuyormuş. Genişletmek için tıkla... Valorant CS gibi oyunlarda nasıl olur?
yasirayhan1453 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 113 6 Mart 2021 #5 Yasin_Enes dedi: Valorant CS gibi oyunlarda nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Sormadım onu.
Yasin_Enes Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #6 yasirayhan1453 dedi: Sormadım onu. Genişletmek için tıkla... Lütfen sorabilirmisn bir tane rica edersem ya da iletişim bilgisi ver arkadaşının ben ulaşayım.
yasirayhan1453 dedi: Sormadım onu. Genişletmek için tıkla... Lütfen sorabilirmisn bir tane rica edersem ya da iletişim bilgisi ver arkadaşının ben ulaşayım.
yasirayhan1453 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 113 6 Mart 2021 #7 Yasin_Enes dedi: Lütfen sorabilirmisn bir tane rica edersem ya da iletişim bilgisi ver arkadaşının ben ulaşayım. Genişletmek için tıkla... Siber bulut kanalının altında yorum atmıştı Shadow PC videosunun altına bakabilirsin.
Yasin_Enes dedi: Lütfen sorabilirmisn bir tane rica edersem ya da iletişim bilgisi ver arkadaşının ben ulaşayım. Genişletmek için tıkla... Siber bulut kanalının altında yorum atmıştı Shadow PC videosunun altına bakabilirsin.