Shadow Cloud nasıl alınır?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Cloud ilk defa aldığım bir şey değil daha öncesinde 2 3 defa almıştım. İndirim varken 90 dolardan 60 dolara düşüyor 3 aylığı almak istedim. Normal kart bilgilerini girip gele kodu giriyorum onaylanıyor fakat resimdeki hatayı alıyorum. Bankayla görüştüm bizde bir sıkıntı yok dediler, hesap değiştim, kart değiştim, ama mevta. Türkiye'ye destek vermiyorlar sanırım ama daha öncesinde belirttiğim gibi birçok kez almıştım. Adresi newyokrda sallıyorum fakat kartın adresiyle uyuşması gerekiyormuş sanırsam, şu an alabilen veya bu konulardan anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Eğer ABD veya başka bir ülkeye ait bir adres kullanıyorsanız, kartınızın uluslararası alışverişlere açık olup olmadığını kontrol edin. Bazı kartlar yurt dışı alışverişleri bloklayabiliyor.

Hocam açık ama çözemedim niye olmuyor.

Dosya Ekleri

• c2f21e57-44fa-478e-a543-aad4a527cab0.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 25
Birde bakanızın müşteri hizmetleriyle konuşmayı deneyin belki kartın çalınma durumu düşünüp engelliyor olabilirler.

Birde bakanızın müşteri hizmetleriyle konuşmayı deneyin belki kartın çalınma durumu düşünüp engelliyor olabilirler.
Dedim acaba banka kartıyla olmaz diye geçen gün hem bankamatiği hem qnbnin kredi kartını denedim sanal kart bile oluşturup denedim olmadı ondan sonra qnbyi aradım çözüm merkezine talep oluşturdular bizde sorun yok dediler. Onda sorun yok bunda sorun yok çözemedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…