D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 16 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben önceden Shadow Defender kullanıyordum. PC'de artık mavi ekran verdiği için kullanamıyorum. Alternatifi bir program lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar ben önceden Shadow Defender kullanıyordum. PC'de artık mavi ekran verdiği için kullanamıyorum. Alternatifi bir program lazım.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 16 Şubat 2021 #2 Toolwiz TimeFreeze. Tavsiye ederim hep kullandığım program yalnız tek kötü yanı sadece C diskini kilitliyor.
Toolwiz TimeFreeze. Tavsiye ederim hep kullandığım program yalnız tek kötü yanı sadece C diskini kilitliyor.
D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 16 Şubat 2021 #3 Rafi Hızlı dedi: Toolwiz TimeFreeze. Tavsiye ederim hep kullandığım program yalnız tek kötü yanı sadece C diskini kilitliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onda 5 GB sınırı gibi bir şey mi var?
Rafi Hızlı dedi: Toolwiz TimeFreeze. Tavsiye ederim hep kullandığım program yalnız tek kötü yanı sadece C diskini kilitliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onda 5 GB sınırı gibi bir şey mi var?
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 16 Şubat 2021 #4 dutyd dedi: Hocam onda 5 GB sınırı gibi bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Hayır o 5GB olan kısım sistemde ne kadarlık geri dönüşüm bölümü kulanayım? sorusu. 5GB ideal.
dutyd dedi: Hocam onda 5 GB sınırı gibi bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Hayır o 5GB olan kısım sistemde ne kadarlık geri dönüşüm bölümü kulanayım? sorusu. 5GB ideal.
D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 16 Şubat 2021 #5 Rafi Hızlı dedi: Hayır o 5GB olan kısım sistemde ne kadarlık geri dönüşüm bölümü kulanayım? Sorusu. 5GB. İdeal. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kullandım onu bir süre sonra sag altta 5GB diye uyarı verdi sürekli.
Rafi Hızlı dedi: Hayır o 5GB olan kısım sistemde ne kadarlık geri dönüşüm bölümü kulanayım? Sorusu. 5GB. İdeal. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kullandım onu bir süre sonra sag altta 5GB diye uyarı verdi sürekli.