CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Temmuz 2020 #1 Shadow fight 3 önceden bir hesabım vardı ama hikayesini anlamak için baştan başlamak istiyorum. Yeni hesap nasıl açarım? İyi forumlar.
Shadow fight 3 önceden bir hesabım vardı ama hikayesini anlamak için baştan başlamak istiyorum. Yeni hesap nasıl açarım? İyi forumlar.
Abexius Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 13 2 Ekim 2020 #2 Bende şu an çözümünü arıyorum. Bulduğum tek şey şu; Google Play > ayarlar > play verilerinizi veya hesabınızı silin > oyun verilerini ayrı ayrı silin > Shadow fight 3 - kaldır. Bende işe yaramadı sanırım sisteme falan kayıtlı. Artı 0 Eksi
Bende şu an çözümünü arıyorum. Bulduğum tek şey şu; Google Play > ayarlar > play verilerinizi veya hesabınızı silin > oyun verilerini ayrı ayrı silin > Shadow fight 3 - kaldır. Bende işe yaramadı sanırım sisteme falan kayıtlı.