Shadow of Mordor 1$, Mad Max 4$ - Humble Warner Bros. Bundle

Aldım ben de teşekkürler, mail geliyor teker teker her oyunu key olarak steame ekliyoruz.

Ben oynamayacağım için dileyen aşağıdaki oyunları hesabına ekleyebilir.

Scribblenauts Unlimited - 952WP-3JQIC-KD9BV

Bastion - 5733C-20W4W-YA6P2

Birisi nasıl alacağımı detaylı analatabilir mi? Üye oldum, o rakam yazma yerine 1$ yazdım sonra ne olacak?

Birisi nasıl alacağımı detaylı analatabilir mi? Üye oldum, o rakam yazma yerine 1$ yazdım sonra ne olacak?
En alttan ödeme şeklini seçerek yapabilirsin. Kredi kartı ile ödeme yapacaksan "Pay With Card" seçeneğine tıklayacaksın.

En alttan ödeme şeklini seçerek yapabilirsin. Kredi kartı ile ödeme yapacaksan "Pay With Card" seçeneğine tıklayacaksın.
Sağolun hocam. Eve geçince alacağım telefondan. Kart bilgilerini girdikten sonra karşıma direkt “Get the Games” yazısı gelecek mi?

Oyunlar tanımlandı. Mad Max'i yeni almıştım. Keşke biraz bekleseydim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam. Eve geçince alacağım telefondan. Kart bilgilerini girdikten sonra karşıma direkt “Get the Games” yazısı gelecek mi?
Mail'e bir kod gelecek o kodu Humble'a girdikten sonra çıkıyordu keyler sanırım. Öyle hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…