battleship26 Decapat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 3 26 Ekim 2018 #51 Gerçekten güzel bir fırsat. Haberiniz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018
E enesbsk Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #52 Kabul etmiyor galiba, “your card was declined” hatası alıyorum ben. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #53 Erdal Bakkal dedi: İninal ile oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor. Ben İninal ile alıyorum zaten. enesbsk dedi: Kabul etmiyor galiba, “your card was declined” hatası alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kartta yeterli para olduğuna emin misiniz?
Erdal Bakkal dedi: İninal ile oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor. Ben İninal ile alıyorum zaten. enesbsk dedi: Kabul etmiyor galiba, “your card was declined” hatası alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kartta yeterli para olduğuna emin misiniz?
E enesbsk Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #54 KaraKartalw dedi: Oluyor. Ben İninal ile alıyorum zaten. Kartta yeterli para olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da para yokmuş. Yanlış bilgimi mazur görün. İnternette baktığımda PayPal Türkiye’de olmadığı için ininal ile alınmıyor gibi bir şey okumuştum, hatayı da o sandım galiba.
KaraKartalw dedi: Oluyor. Ben İninal ile alıyorum zaten. Kartta yeterli para olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım da para yokmuş. Yanlış bilgimi mazur görün. İnternette baktığımda PayPal Türkiye’de olmadığı için ininal ile alınmıyor gibi bir şey okumuştum, hatayı da o sandım galiba.
N Nida_ Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 107 Çözümler 3 1 Kasım 2018 #55 Oluyor. MasterCard'ın geçerli olduğu heryerde ininal kart geçerlidir. kart bakiyenizi kontrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2018