R rokolix Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2015 #1 Shadow of Mordor'u ilk çıktığı zaman Torrent'den indirip bitirmiştim. Şimdi indirim olduğunu fark ettim, sizce almalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2015
Shadow of Mordor'u ilk çıktığı zaman Torrent'den indirip bitirmiştim. Şimdi indirim olduğunu fark ettim, sizce almalı mıyım?
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2015 #2 Aslında oyunu bitirdiysen almanın bir anlamı yok, ama yapımcıların emeğinin karşılığı vermek açısından alabilirsin ki bence bunu fazlasıyla hak eden bir oyun.
Aslında oyunu bitirdiysen almanın bir anlamı yok, ama yapımcıların emeğinin karşılığı vermek açısından alabilirsin ki bence bunu fazlasıyla hak eden bir oyun.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2015 #3 Vicdan azabı mı çektin torrent yüzünden. Arada girip gene oynarım veya ileride steam hesabımı satarım diyorsan al.
Vicdan azabı mı çektin torrent yüzünden. Arada girip gene oynarım veya ileride steam hesabımı satarım diyorsan al.