Shadow of Mordor Nasıldır?

Türkçe yamaları çıkarsa oynayacağım inşallah. 6 ay sonra felan çıkar Shadow of Mordor' un.

O tarz arıyorsan, dragon age serisi, skyrim, fallout serisini tavsiye ederim. Dragon age origins ve fallout new Vegas oyunlarının Türkçe yaması da var.

Eğer hikaye ağırlıklı istiyorsan Dragon Age mükemmeldir. Skyrim ile Dragon Age'yi muhakkak oynamalasın bence.

Skyrim güzel gibi duruyor. Türkçe yamasıda var. Evet hikayesi güzel olan oyunlar istiyorum ve tabiki de türkçe yamasının olması gerek. Batman serisine başlamayı düşünüyorum önerirmisiniz ?

Batman serisini oynamadım. Bilmiyorum. Lakin dediklerimi oyna pişman olmassın.

Skyrim güzel gibi duruyor. Türkçe yamasıda var. Evet hikayesi güzel olan oyunlar istiyorum ve tabiki de türkçe yamasının olması gerek. Batman serisine başlamayı düşünüyorum önerirmisiniz ?
Batmanı oynadım fena sayılmaz ama saydığım bütün oyunları eğer orjinal almayı düşünüyorsan mutlaka satın almadan önce "dene". Bir şey olur beğenmezsin, boşuna para verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…