Shadow of The Tomb Raider almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Agnes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.718
Daha fazla  
Merhabalar, geçtiğimiz indirimlerde Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition 380 TL’den 81 TL’ye düşmüştü. Ben de bu fırsat kaçmaz dedim aldım. Sizce iyi yapmış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomb raider oyun tarzları herkese hitap etmiyor fakat macera, bulmaca, araştırma ve hikaye tarzındaki oyunları seviyorsanız iyi yapmışsınız. Oyunu beğenirseniz Rise Of The Tomb Raider oyununu da öneririm. İndirimlerde 13 TL gibi bir fiyata düşüyor.

Tomb raider oyun tarzları herkese hitap etmiyor fakat macera, bulmaca, araştırma ve hikaye tarzındaki oyunları seviyorsanız iyi yapmışsınız. Oyunu beğenirseniz Rise Of The Tomb Raider oyununu da öneririm. İndirimlerde 13 TL gibi bir fiyata düşüyor.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kış indirimlerinde zaten Rise of The Tomb Raider'i almıştım. Henüz 1.5 saat oynamama rağmen beni gerçekten büyüledi. Bende bu fırsat kaçmaz dedim ve Aldım Shadow'u.

Alınır. Ben bitireli 7-8 ay oluyor ama hatırladığım kadarıyla güzeldi Rise of The Tomb Raider'ın üzerine çok fazla bir eklenti olmasa da oynanır. Ortalama bir hikayesi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı