flex2 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar oyunu şu anda indirmekteyim, Epic Games için güzel ve sıkıntısız çalışan bir yama var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Arkadaşlar oyunu şu anda indirmekteyim, Epic Games için güzel ve sıkıntısız çalışan bir yama var mıdır?
XacnTM Developer Centipat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Grafik Kartı : Intel Irıs Xe Ram : 8 GB DDR4 ram İşlemci : i5-1135g7 2.42ghz SSD : 500gb Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 flex2 dedi: Arkadaşlar oyunu şu anda indirmekteyim, Epic Games için güzel ve sıkıntısız çalışan bir yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... oyunceviri.net e bir göz atın.
flex2 dedi: Arkadaşlar oyunu şu anda indirmekteyim, Epic Games için güzel ve sıkıntısız çalışan bir yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... oyunceviri.net e bir göz atın.
kemxl Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci İşlemci AMD Ryzen 5 1600 ekran kartı AMD Radeon RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com Hocam bu yamayı kullanabilirsiniz. Kurmak içinde bu videodan yaralanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com Hocam bu yamayı kullanabilirsiniz. Kurmak içinde bu videodan yaralanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
flex2 Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 kemxl dedi: Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com Hocam bu yamayı kullanabilirsiniz. Kurmak içinde bu videodan yaralanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam şuanda oyun yeni indi ve kurdum fakat çalışmadı (ben görememişim hocam sağ olun
kemxl dedi: Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama | Turkce-yama.com Shadow of the Tomb Raider için Türkçe dil dosyaları. turkce-yama.com Hocam bu yamayı kullanabilirsiniz. Kurmak içinde bu videodan yaralanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam şuanda oyun yeni indi ve kurdum fakat çalışmadı (ben görememişim hocam sağ olun
kemxl Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci İşlemci AMD Ryzen 5 1600 ekran kartı AMD Radeon RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 flex2 dedi: Hocam şu anda oyun yeni indi ve kurdum fakat çalışmadı (ben görememişim hocam sağ olun Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam
flex2 dedi: Hocam şu anda oyun yeni indi ve kurdum fakat çalışmadı (ben görememişim hocam sağ olun Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam