Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition Türkçe yama önerisi

mert sev

Hectopat
Daha fazla  
Güvenli bir site varsa yazabilirsiniz birkaç tane buldum ama güvenli mi değil mi bilmiyorum. Size sormak istedim.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition da diğer 100'den fazla Türkçe yamayı barındırdığımız Üyelik sistemi kütüphanemizde yer alan yamalardan biri. Çevirilerimiz Üyelerimizin geri bildirimleri ve testlerimiz doğrultusunda düzenli olarak güncellenmekte olup, ekibimizin en büyük gayesi yamaları daima en doğru ve sorunsuz bir şekilde oyuncu topluluğuna sunmaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition da diğer 100'den fazla Türkçe yamayı barındırdığımız üyelik sistemi kütüphanemizde yer alan yamalardan biri. Çevirilerimiz üyelerimizin geri bildirimleri ve testlerimiz doğrultusunda düzenli olarak güncellenmekte olup, ekibimizin en büyük gayesi yamaları daima en doğru ve sorunsuz bir şekilde oyuncu topluluğuna sunmaktır.

Hocam ben sizin çeviriyi indirdim, VirusTotal'da taradığımda 15 tanesi virüs algıladı ne iş?

Hocam ben sizin çeviriyi indirdim, VirusTotal'da taradığımda 15 tanesi virüs algıladı ne iş?
Merhaba,

Özellikle Windows Defender tarafında yapay zekâ destekli virüs taramalarında oldukça büyük oranda "false positive" tanımlamalar yapılabiliyor. Konuyla alakalı buradan detaylı araştırma yapabilirsiniz.

Windows Defender ve Virus Total gibi birçok tarama hizmeti, tehditleri tespit etmede kimi zaman makine öğrenmesinden yararlanır. Tespit kimliğinin sonu "ML" ile bitiyorsa makine öğrenmesiyle saptadığını ifade eder. ML tespitlerinde false positive (yanlış saptama) olasılığı yüksektir -bilhassa Defender'dan bahsediyorsak. Tespit doğrudan bir insan kararı olmadığından bu tespitlere itibar edilmez. Genelde uygulama sertifikasızsa Defender Wacatac.ml kimliğini yapıştırır.

Bu konu dışında karşılaştığınız herhangi bir sorun için Discord sunucumuza gelebilir ve gerek diğer üyelere gerek teknik destekteki arkadaşlarımıza aklınızdakileri sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı